Over ons

‘Waarmee kan ik u helpen?’

Over Ons Michael RosnerIn de afgelopen 30 jaar heb ik me ontwikkeld tot een allround Business Consultant; met een stevige basis in administratie en belastingadvies. Ik heb een MBA in marketing en een drs opleiding in Accountancy.

Voor vele jaren heb ik in loondienst gewerkt als controller en financieel directeur bij een participatie maatschappij. Daarna ben ik me gaan verdiepen in marketing en ben oa. Marketing directeur van een franchise organisatie geweest.

De laatste 10 jaar ben ik gevestigd als zelfstandige franchise nemer van de Kubus organisatie en houd ik me vooral bezig met het correct en op tijd aanleveren van de benodigde Belasting aangiften en het geven van adviezen hier over aan mijn klanten. Ik doe dat met een 3-tal goed opgeleide werknemers. (HBO niveau). Ons primaire werkgebied omvat Lelystad en Almere. Maar ook daarbuiten kunnen wij ondernemers van dienst zijn.

Ik kan je dan ook goed helpen met je marketing, operationele problemen, personeelsadviezen en juridische zaken. Vooral bij schuldsanering en financiering kan ik je goed van dienst zijn.

Klanten zeggen dat ik uitstekend kan luisteren en erg goed kan helpen om ondernemers door moeilijke tijden heen te begeleiden. Ik kan dat doen omdat ik naast gedegen kennis van zaken, ook zeer bedreven ben in het efficiënt in zetten van IT. Zo kunnen we snel en accuraat cijfers produceren, en de juiste contacten leggen.

Contact opnemen

Kan ik je ergens bij helpen? Of zit je met vragen over ons? Neem dan gerust even contact met me op! Dat kan via 06 44 15 44 34 of via lelystad.zuid@kubus.nl.


Contact

Kubus Adminiastratie