Geld nodig?

Geld nodig of groeigeld nodig?

Wilt u geld lenen om schulden af te lossen? Of heeft u plannen om te groeien en heeft u daarvoor geld nodig? Kubus Lelystad Zuid kan u snel en goed helpen aan een Lening.

Betalings achterstanden?

Veel ondernemers hebben achterstanden bij hun leveranciers. Bijvoorbeeld omdat ze hun winkel verbouwd hebben of verhuisd zijn of gewoon omdat het even wat minder ging. Leveranciers zijn vaak geduldig en willen de relatie niet verbreken met hun klanten. Maar ook leveranciers willen niet onbeperkt wachten tot ze betaald zijn. Langzaam maar zeker voeren ze de druk op en wordt het voor u steeds moeilijker om de eindjes aan elkaar te knoppen. Uw bank geeft niet thuis: “helaas, schulden uit het verleden financieren we niet”. Uw cash flow is onvoldoende om op korte termijn de schulden in te lopen. Wat nu? De zaak goed en toch zit u financieel klem. Kent u dit??? Kubus Lelystad Zuid kan u helpen bij dit probleem.

Businessplan schrijven voor uitbreiding?

Het kan ook zijn dat nu de economie weer aantrekt u misschien ook weer ideeën heeft om uw onderneming verder te laten groeien. Ook hiervoor heeft u geld voor nodig. U heeft maar een klein beetje nodig, maar uw rekening courant krediet is net te weinig en voor een lening aanvraag moet u een business plan maken!! Help, hoe moet dat??? Ook hier kan Kubus Lelystad Zuid u helpen. Wij kunnen samen met u snel een Business Plan maken en beoordelen waar financiers ja tegen zeggen. Vervolgens kunnen wij voor u ook de financiering regelen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat u vrijblijvend voorlichten.

Nieuwe financiers willen u geld lenen!

Uw banken staat niet te springen om u geld te lenen in deze situaties. Maar er zijn intussen nieuwe partijen op de markt die u wel willen helpen!  Kubus Lelystad Zuid kent de weg en kan voor u een lening regelen. Dat gaat vaak veel sneller dan u gewend bent bij uw bank, zodat u weer lucht krijgt om te ondernemen! Wij werken samen met oa FundingCircle, Qredits, Lendico, SpotCap ZelfstandigenLoketFlevoland.  U zult merken dat een lening aanvraag ook bij deze instellingen niet altijd eenvoudig is, maar wij kennen als geen ander de ins en outs van deze financiers!

Vrijblijvende analyse

Wij maken een vrijblijvende analyse en afhankelijk van uw situatie brengen wij u in contact met een of meerdere financiers. We helpen ook met schuld sanering. Hiertoe werken wij samen met Kram & Meersma en Zuidweg & Partners. Gerenommeerde partijen die het klappen van de zweep kennen en u financiële situatie weer op orde brengen zodat uw weer verder kunt met uw onderneming of leven.

 

Michael Rosner denkt met u mee en zorgt voor een lening!

Vraag ons om advies

Vrijwel iedere onderneming heeft regelmatig extra geld nodig. Daarom is het regelmatig inwinnen van financierings advies dan ook van levensbelang voor je onderneming. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn en verdiend zich altijd terug. Zou je ook graag advies willen inwinnen over een bovengenoemd onderwerp of een andere financiële kwestie? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij helpen je graag verder met goed financieel advies.


Ik wil offerte of informatie aanvragen

Wij kunnen veel betekenen voor iedere organisatie