Werk jij in de bouw en wil je je risico’s minimaliseren??

Risico’s in de bouw

Uw klanten betalen niet

Wat als uw klant niet of te laat betaalt? Veel bouwondernemers krijgen ermee te maken. Omdat u al kosten heeft gemaakt en uw vaste lasten doorlopen kan u financieel in de problemen raken. Lees wat u kunt doen om te voorkomen dat klanten niet (of te laat) betalen.

U raakt arbeidsongeschikt

Iedereen kan een ongeluk krijgen of ziek worden. Raakt u arbeidsongeschikt? Dan bestaat de kans dat u uw zaak moet sluiten. U bent dan in één klap uw inkomen kwijt. Lees meer over de kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Uw wordt aansprakelijk gesteld

Een bouwfout of een medewerker die van de steiger valt: als bouwondernemer kunt u op verschillende manieren aansprakelijk worden gesteld. Krijgt u te maken met een aansprakelijkheidsclaim? Dan kan dat flink in de papieren lopen. Lees hoe u zich optimaal beschermt tegen een aansprakelijkheidsclaim.

Er wordt ingebroken in uw bestelauto

Ingebroken in uw bestelauto? Dan bent u niet de enige! In 2017 kreeg de landelijke politie 8000 aangiftes van diefstal van gereedschap uit voertuigen. Hier leest u hoe u zich beschermt tegen diefstal uit uw bestelauto.

Uw medewerker is langdurig ziek

Werken in de bouw is fysiek zwaar. Bovendien ligt de werkdruk hoog en werken en veel ouderen in de bouw. Het risico op ziekteverzuim ligt daarom hoog. Lees hier wat een zieke medewerker in de bouw kost.